Bemutatkozik az Eötvös József Gimnázium Kollégiuma

 

2890 Tata
Fáklya utca 4.
Porta:
30/4323480
Kollégiumvezető:
30/4323401

 

Információk a beköltözésről

Hamarosan megkezdődik az új tanév.

A kollégiumba beköltözni 2017. augusztus 31-én , csütörtökön 15 órától lehet.

Kérjük, először kevés holmit hozzatok magatokkal!

Azon régi és új diákjaink, akik már eljuttatták hozzánk jelentkezési lapjukat, valamennyien felvételt nyertek!

Rájuk már az előző tanév során elfogadott új Házirend szabályai vonatkoznak majd, melyet beköltözéstől kötelesek betartani. A Házirend a honlapon már megtekinthető.

 

- A hely, ahol jó lenni. -

Az Eötvös József Gimnázium Kollégiuma – korábbi nevén József Attila Középfokú Kollégium – 180 férőhellyel várja a tanulni vágyó diákokat. A szállás biztosítása mellett gazdagító programokkal, szabadidős foglalkozásokkal és jó közösséggel teremtjük meg a tanuláshoz szükséges hátteret.

A kollégisták számára biztosított a napi háromszori étkezés, az elhelyezés 3-5 ágyas szobákban, a sportolási lehetőség konditermünkben és kültéri pályákon, a főzési lehetőség a diákkonyhákon illetve a számítógépterem és Wifi használata.

Kollégiumunkat egyedivé teszik hagyományaink, az AJTP által nyújtott lehetőségek, diákjaink közössége. Fontosnak tartjuk a tehetséggondozást, a felsőoktatásba való bekerüléshez az esélyegyenlőség megteremtését.

A szabadidő hasznos eltöltését biztosítják szakköreink, az önképző körök, a házibajnokságok, a tehetséggondozó és tanulást segítő foglalkozások. A kollégiumi élet segíti a szocializálódás folyamatát, a személyiségfejlődést, az önállóvá válást. Mindezt rendkívül színesen, kontrolált pedagógiai keretek között.

Kedves (leendő) Eötvös-diák!

Légy tagja egy vidám közösségnek! Nálunk megtanulhatsz tanulni (nem vicc!); részt vehetsz érdekes programokon, foglalkozásokon, kirándulásokon; sportolhatsz vagy kipróbálhatod a színjátszást. Segítünk céljaid elérésében, hátrányaid leküzdésében, a mindennapos tanulásban!

Várjuk jelentkezésed!

 

     

Felelős szerkesztő: Barsi Éva igazgató             Szerkesztő: Major-Rochlitz Ágnes